Due date Mei

Due date 18/5 . Minta jasa semua moms disini doakan urusan bersalin saya dipermudahkan . First mom here . Nervous/takut semua ada. Ada juga ke moms due mei disini. 🫶🥰

32 Balas

good luck all mom to be 😘 nasihat sy, JANGAN TAKUT! sakit memang sakit! tp jangan sesekali rasa TAKUT! kena set dlm otak, sakit sebab baby dah nak keluar. pesan dgn husband jg utk beri semangat dgn kita. dan jgn sesekali menangis ketika contraction ya moms 😘 mmg rasa nak nangis sakit dia tu, but don’t do that! once kita nangis, kita akan auto jadi lemah nak hadap process bersalin. inshaAllah, worth every pain! my prayers all for you. lots of love! ❤️❤️❤️