due date 14/04/2023

siapa sini due date sama ? hihi semoga dipermudahkan urusan kita semua dan selamat semuanya sehingga bersalin.. 🤲🏻💐🥰

65 Balas

kita 7.4.2023 . insyaallah semoga allah permudahkan segala urusan untuk bersalin nanti

Saya estimate 18/4. Org raya kita berpantang 😂

1y ago

Hahahah sama date la kita. Tahun ni mcm raya kalut kalut lagi la kita ye🤣

hai..sy due date 23/4/2022..ada x mummy dlm ni, yg test upt, tp result masih negatif

sy due 28/4 tapi harap keluar la awal sikit.. nak baby keluar 26/4 hahaha 🤣

17/4/2023..harap semuaanyaa dipermudahkan ea...doa yang baik2🥰 #anakfirst

kiter 21/4/2023.. nmpak gaya raya pakai kain batik 🤣

1y ago

sama. baby akhir Ramadhan

14/4 juga ... mertua dh cakap tahun ni beraya pakai dress ler 🫠 ..

4/4/23 🤣 baju raya orang cantik kita pakai kain batik je

1y ago

sama sis 4/4/23 jgk

hihi 12.04 .. mintak ketupat awai lah kita awak , kang terliur 🤭

Sama laaa due date 14/4/23. Harap dipermudahkan semuanyaaa 🤲