Due date 15march

Due date saya 15/3 ni. Doa la saya dipermudahkan urusan bersalin ya. Anak pertama nervous takut eksited semua ada. Sekarang pun dah tak larat sakit badan2. Hahaha fikir macam nak bersalin awal ja haha

12 Balas

Sye plk 16/3 ni..sekarang dh 37weeks..mintak sgt ii baby keluar awl ..lg ii sekarang ni dh nk hujung ii bersalin sangkut gdm plk🥲..mintak urusan sye dan mommy ii diluar sane yg bakal bersalin dipermudahkn..semoga mommy and bby selamat aamiin

1y ago

sis dah bersalin ke?

Sama la saya... Baru 36w da terasa nak bersalin awal. Sbb da xlarat sakit sana sini. 😬Pastu, nnti bila da bersalin kan, merungut pulak bila nak abis pantang 🤣🤣🤣 manusia manusia... Hoho

Sy dah warded. Air ketuban pecah pagi tadi masa tengah bersiap nak pergi check up kk. Sekarang tengah tahan sakit contraction

1y ago

In Shaa Allah. Aamiin. Awak pun sama

Doakan saya juga sis… saya pun due 17/03 ni. Dah masuk 37w2d dah. Semoga sis dipermudahkan urusan juga aamiin✨

1y ago

Aamiin semoga ibu ii semua kuat ye..dipermudahkn segala urusan..

Saya pun due 16/3. Harini ada contraction pain. Terus pergi hosp. Bukaan baru 2cm. Kena balik dulu.

Sama la kita due 15/03. Baru 2 hari lepas discharged. Baby main main tau 🥲

1y ago

Tanda lendir darah. Semoga dipermudahkan belaka. Aamiin

due date sy 15/3 tp kena masuk ward 1/3 untuk induce. semoga urusan bersalin kita dpermudahkan

1y ago

aah sangkut gdm. induce 1 kali tapi 18jam contraction masih 5cm. doktor cek rupanya kepala baby senget tak ikut laluan yg betul

sy 13/3... 🤗 sama2 kita doakan urusan bersalin kita semua ni dipermudahkan ...

1y ago

Sis dh bersalin ke?🥹

Due kita sama sis..hehe..entah bila la dia nak keluar ya...rasa berat benar dh perut ni..

1y ago

tula. malam2 perut suka mengeras. nak tido pun tak boleh. harap mudahla urusan bersalin. dah xlrt perut besad ni hahaa

Doakn sye mom ii semua mintak ii baby 15/3 ni kuar..due 16/3..🥲 tak nk kena induce

1y ago

amin. saya dh 3 hari contraction. harini paling sakit sbb kena induce ubat tp bukaan 3cm baru. doakan esuk bby saya keluar.. saya doa urusan awak bersalin dipermudahkan