Due date Mei

Due date 18/5 . Minta jasa semua moms disini doakan urusan bersalin saya dipermudahkan . First mom here . Nervous/takut semua ada. Ada juga ke moms due mei disini. 🫶🥰

32 Balas

semoga dipermudahkan, sy due 27 mei.skrg 36 weeks 2 days perut asyik mengeras dn ngilu dkat bawa.

1y ago

sama selalu ngilu di bawah.rasa baby dah kat bawah gerak2

Good luck mommies! Saya due 27/5. Ada rasa sakit2 kenkdg harap2 saya dapat bersalin normal dan saya kuat. 🙌🏻🫶🏻

saya due 23/5 .. Semoga dipermudahkn urusan kita utk bersalin nnti dgn selamat..rsau tkut suma ad sbb first mom to be 🥺

1y ago

Betul … semoga dipermudahkan urusan kita sis

eh2 due date time bfdy sy... semoga dprmudahkn urusan bersalin.. dn semoga ibu dan baby sihat🥰

1y ago

Aaminn . Tq sis . Semoga dipermudahkan urusan kita semua

Saya due 13/5 tapi 12/5 harus ke hos sebab gdm. Semoga urusan kita semua dipermudahkan 🤲🏻🤲🏻

due date sama dgn saya . tp 6/5 dah kena warded sebab gdm on ubat . doakan semoga dipermudahkan #firstmom

saya due 6/5, doakan saya jugak semoga dipermudahkan urusan bersalin semua

1y ago

Wah nak dekat tu. Semoga dipermudahkan segala urusan

aaamin. semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti ya sis 🫶🏻✨ saya due 25/05

Due date kita sama 😊 semoga dipermudahkan urusan bersalin awak nanti ye.. aamiinnn..

Aamiin semoga di permudahkan urusan bersalin awak Aamiin doakan saya juga 🥰