Baru beli ni je

Due awal bulan 9 tapi saye baru beli ni je. Yang lain saye tak beli lagi 😅 Yang due bulan 9 ade yang dah complete ke barang2 baby korang ?

Baru beli ni je
54 Balas

Due bulan 10 ni. yg dah tick ni sy dah beli. insyaAllah bulan depan complete kan semua..

Saya 1/9 hampir lengkap beli sale baru ni 😄 yg penting la. Cuma katil carseat belum

sy bulan 9 ni jgk tpi ap pon xbli lgi...ingt nk kmpul dlu duit dkt2 due bru bli

Saya baru beli 4 set baju & swaddle. Dah start beli barang slow slow

sy hampir complete dah semua. hospital bag pun dah siap2. due 25/9

due bulan 9 jugak ..tapi belum prepare apa² barang pun...

same ngn sy..baru Beli baju 6 helai..due pun bln 9.

xcomplete lg... beli sikit jr dlu sme cm awk

sy pun due bulan 9.. tk complete jugk lg.

langsung x beli apa lgi....hehehehe