Tarikh Due Baby

Siapa kt sni tarikh due bulan 9.. Saye 19/9/19 rmai ckp tarikh due cantik.. Moga bby kluar lar time tarikh tu hendak yerr.. Ade yg sme ker tarikh due.. ??

26 Balas

Saya 1.9.19 😂 tapi husband berharap kluar 31.8 sbb anak merdeka. Tak kisah lah harap2 keluar sihat dan di pemudahkan hendaknya. Lagi awal lagi baik kan.

5y ago

Same la kite.... Due 1.9 ni.. Suami pon hrp kluar 31.8..hehehe... Tp klu ikot pengalamn lps, xkot, mgkin awl lgi.. Tp xtau la yg ni.. Cume mntk xnk over due je... 😊

due sma dgn sy 19/9/19... tp allah lebih sygkn baby sy 😭.. baby sy meninggal dalam perut mse 30weeks..bln lepas..

2y ago

Bole tahu x sbb ape puan ? Sya risau sngt pihak hospital nie xbg saya kluar ckp saya darah x ok laa ape laa cm2 jadi down 🥲

Klu betul2 nk tarikh tu rajin2 la bersemvang ngn baby mama...hahaha insya Allah baby dengar jer tu...😄😄😄

Saya 21/9 tapi doc suruh serah diri 7/9 ni sebab gdm on insulin....macam2 rasa perasaan ni

sy 20/9 ikut period...ikut scan mmg 19hb..harap bby kluar awl sikit lah,xmau overdue..

Saya due awal 18.9, tapi skrang tukar pulak 15.9...harap semua dipermudahkan...

13/9/19 Tpi skrg dh mula contraction. Taknak g hospital dlu sbb blum masuk 36weeks 😂

5y ago

Kan. Anak nk masuk 4, sampai sudah x pandai bab2 contraction ni 😂

saya 19/9/19 tu genap 39week.. kalau ada rezeki dia keluar la time tu ❤

5y ago

Sme la due 19/9/19. . Tpi sy genap 40week 19/9. .semoga di permudahkan. .baby ngh crik tarikh cntik nk keluar nie. .🤗

Sy due 25/9/19 xtw LA smpi due atw awal dri due... 😊😊😊

Due date sy 12.9.2019! Siapa sama dgn sy?? Hehehe..