sakit kepala

Dua tiga hari ni kerap sakit kepala. Ada tips x nak hilangkan sakit kepala ? Tak tahan sangat. Kalau dlu boleh makan panadol ?

2 Balas

Boleh mkn panadol / paracetamol bila perlu.. kalau risau mkn sebiji je.. sy pn dh seharian sakit kepala.. tidur dlm keadaan sejuk n gelap.. rendam kaki dgn air suam + garam..

5y ago

Tak tahan. Masa kerja rasa nak balik je. Pening sampai tahap muntah². Makan pun dah xde selera. Mungkin alah jugak. Apa pun terima kasih 😊