Sakit kepala

Sakit kepala boleh makan panadol x ? Tak tahan betul. 1 kerja x jalan.

9 Balas

Boleh tp dgn better elakkn, pkai kokyok @ sapu minyak ja, tp Klau dekat hosp mmg depa bg panadol yg biasa tu pnya.klau truk sngt pergi klinik jmpa dr, jgn Beli kt farmsi

Gi farmasi or klinik mintak ubat panadol for org pregnant. Ubat tu tk sama mcm panadol activefast tapi lega sikit lepas telan 2 biji

Tampal koyok byk2. Urut guna minyak angin bahagian dahi, antara kening, tengkuk sambil selawat. InshaAllah lega byk

Urut saja dgn vicks. Minta suami urutkan. Sy buat cmtu. Sbb family x bg. Huhu

Blh tapi jgn ambil yg 650mg tu... Ambil yg 500mg je.. Jgn kerap sgt

boleh tp panadol biasa saja..

Boleh. Tapi jangan banyak.

Mgkn mbntu...

boleh