kerap sakit kepala

Hai ibu2, sy dah masuk trimester kedua kehamilan 18 minggu.. sy kerap rasa sakit kepala walaupun dah cukup rehat dan cukup tidur, lg satu sy x boleh kalau x makan panadol sbb x tahan sakit kepala.. doc ada bgtau x ada masalah kalau ibu mengandung makan panadol cuma x boleh lebih dos, kena jarak 4jam.

1 Balas

mungkin mummy boleh amalkan minum jus lemon tanpa gula.. bau lemon. amik aromanya. kemudian minum...sblum tdo elakkan tgok phone 1 jam sebelum tdo.. semoga kuranglah rse sakit kepala tu amiiin