Kantung ada tp belum ada heartbeat

Dua hari lps sy scan tp bru 7 weeks. Bru nampak kantung belum ada heart beat. Normal kee. Nervous🥹😭 sbb ramai org sekeliling keguguran. Mudah mudahan next 2 weeks dh ada heartbeat😭😭🤲🏻🤲🏻

5 Balas

sis u jngn crita dekat sesiapa pon yg u mengandung. jngn terlalu happy nk crita berita. biar u n husbnd yg thu. lpas dh cnfirm bgtau ibu ayah n mertua je. dorang boleh tolong doa. klau u bgtau dkt org keliling n tnya pendapat kdng² menyakitkan hti atau u terfikir fikir. kdng dorang bukan doc. klau doc sekali pon dorang ada scn awak ke? i scn bby 7w9d ada bby. 9w9d bru nmpak heatbeat.