Gatal2 seluruh badan

http://drzubaidi.com/blog/kegatalan-kulit-semasa-hamil/ Nak tnya ada x ibu2 yg gatal2 seluruh badan ketika hamil? Mula2 perut. Lpas tu tumbuh ruam seluruh badan. Doc ckp disebabkan perubahan hormon. Mostly case ok lepas beranak

2 Balas

Sy masuk trimester ke2 ada gatal2 bdn,tak tahan kalau tak garu. Doktor ckp thn je,tak payah garu tapi gatal dia lain macam. Bila ja bby keluar terus gatal tu hilang

4y ago

Betul tu,..kulit perut hitam ja nnti.memang nmpk buruk kalau garu

Sye mmang dri awal prgnant perut da mule gatal2 ..tapi xde ruam la ..itu oerkara biasa ..perubahan hormon pde bdan kite