naik ruam

Assalamualaikum ibu2 ada ibu2 yang mengalami ruam macam saya? Abis satu badan meriah ruam gatal2 miang je badan dah pakai krim doktor bekalkan sama je tak de kurang makin merebak ?? kandungan saya 7bulan ... Orang kata biasalah mengandung pembawakan budak dalam perut? hormon tu tu kulit jadi ruam nnti lepas bersalin okaylah.. but boleh tak suggest krim apa yang baik saya nk beli kat farmasi untuk atasi gatal2 badan ni..

naik ruam
1 Balas

Kalau mau cuba boleh pm saya puan. Saya ada jual cream utk alahan gatal2.