Pampers Untuk Newborn

Hi TAP, Nak tanya, antara Drypers dan Pet Pet mana yang lagi bagus untuk newborn?

121 Balas

drypers. sbb murah kalau kt kedai baby drypers (2) RM50 dan biasanya newborn akan kerap berak sikit2..

Dua2 ok. Sy pakai petpet sbb ngam dgn size bdn dia yg kecik. Drypers mcm longgar sikit

5y ago

Ya btul dryper klu untk newborn rsa besr skit.

Sy suka tesco fred n flo. Insya allah tak penah bocor even baby sentiasa berak n kencing

Huggies lembut je. Pengudaraan dia pun bagus. Bontot baby saya xruam pkai huggies.

Bby sy ok je pkai dua² brand ni. Tpi lbh prefer drypers dri ank ptama smpai ke3.

Utk newborn lagi best drypers. Bile da besar sikit pet pet nampak mcm lagi selesa

Bergantung dgn kulit baby sis. Mane2 pn boleh asal kulit baby sesuai n selesa.

Sy pakai huggies. Anak dah 3 bulan smpai skrang xde rashes langsung

Drypers or Huggies. My baby a bit sensitive so Mamypoko lg bagus utk dia

da try dua2.. tk sesuai dgn ank sy.. so tukar ke genki.. so far mmg terbaik!!

1y ago

ni list pilihan saya : 1) mamypoko (a bit mahal) 2) genki (mahal + size agak kecik) 3) petpet (semua ok kecuali day n night punya, my fav gold+) 4) huggies (okay² je) 5) molfix (okay2 je untuk rakyat marhaen) 6) drypers (a bit nipis, senang bocor) so saya pilih petpet kalau nak yg murah sebab anak saya pakai lebih 10jam pun takbocor. harga pun murah je.