First Mommy, Help

nak tanya korang ..rugi tk pampers newborn beli yg 60 pcs ? Ke kena beli yg 20pcs dlu ? Sy nk beli jenama pet² ..

6 Balas

boleh je puan lagi jimat 🤭 .. sebab kita taktau nak bersalin secara apa kan , rezeki kita taktau lagi .. normal or ceaser , selalu dengar kalau normal duduk 1hari je ceaser 3hari tapi tu belum tau lagi kesihatan baby dan kita macam mana kan .. kalau kedua2 takda apa inshaallah , apa2 pun sediakan awal2 kalau hospital dekat takpa buatnya jauh jenuh juga suami nak mai ulang-alik kan ..

Tak, sbb mmg akn habis guna pun. Sy beli both. 20pcs & 60pcs. 20pcs prepare bawa pi hsptl. Last2 emergency czer, so 4 hari bkampung dkt wad (termasuk 1 hari wad jaundice)

Tengok dari baby juga, i dulu baby 1st beli 20pcs x hbs SBB baby besar n cepat besar .. yg ke3 pula baby kecil jd mmg pakai pampers newborn lama sikit 😅

akan habis jg. sbb baby NB ni drg cepat nak proses dkt usus jd drg akan sllu berak kencing mcm tuu heee

tak rugi awak. baby baru lahir mmg kerap tukar pampers☺️

okay lah tu berbaloi..