Pampers Genki

Hi mommy, pampers genki tape ni oke ke dari drypers atau pet pet? ada baca yg saiz dia lagi kecik.. sebab skrg tengah murah kt shopee.. kalau oke nak je beli sekotak terus 😅 #bantusharing #BabyBoy3bln5hri #konfius

Pampers Genki
2 Balas

penah guna untuk baby masa newborn. okay la pada saya. saya prefer dypers sebab boleh kumpul point. tapi setengah baby ada tak sesuai dengan dypers sebab naik ruam.

anak sy dua2 guna genki ni. pd sy ok je. anak no 2 dr newborn sampai skg saiz s masih pakai genki