Mimpi

Saya nak tany mommy2 semua ada dak yg jadi mcm saya. Mimpi 1 kejadian antara husband mommy2 semua cth gaduh sampai nk cerai lps tu dlm mimpi nangis teresak2 sampai keluar air mata btul2. Ada dak? Sebab saya dah 2 kli mimpi mcm tu rasa mcm btu2 sgt. ? lagi pon hubungan suami saya dgn family saya x baik. Saya tak tahu nak buat mcm mana. Klu nak berbincang dgn suami sya memang rasa x berani nk berbincang bab2 mcm tu takut dia terasa. Sampai satu tahap sya nangis sorang2 ?

2 Balas

Saya pula, mimpi suami kahwin kawan sendiri. Lepastu, saya tanya apa salah saya. Saya ckp dgn kawan saya tu yg dia suami saya. Tapi dlm mimpi sy tu mereka dah ada anak 2 org ka xsilap. Punya sedih saya dlm mimpi tu. Boleh lagi dorg berpeluk msa saya marah. Lepastu saya tinggalkan rmh tu dgn rsa sedih. Lpstu sy tbgn. Tp dada sy sakit betul. Mcm btul2 pula mimpi sy ni. 😂 lpstu sy bdoa agar dijauhkan benda mcmtu dr keluarga kami

5y ago

Bukannya tak lagi sis. Dada sy rasa sakit & lemah. Tlampau menangis dlm mimpi. Haha. Terlebih menghayati watak pulak. Mana tak. Saya dah cakap dia suami saya. Tapi dia cakap dgn kwn sy tu jgn pedulikan saya. Suami sy pulak langsung tak pandang saya. Kwn sy pndg mcm serba slh. Tp suami sy pulak gtal bmesra dgn dia msa sy tengah emosi. Klu btul terjadi. Tak mungkin saya sepak 22😂

Mainan tdo je tu sis