breech (songsang) 35weeks

Dpt refer letter dr kk utk ke hosp . Sbb bby breech . N ketuban byk afi 20. Harap di permudahkan . Sp ad pglaman pusing baby? Dlm 37weeks nt hosp akn buat pusing baby ,hrp bby bg kerjasama ?

breech (songsang) 35weeks
2 Balas

Saya pon klu tidak mcm sis jgk tpi alhamdulillah skang baby kpla dh trun bwh.. Bnyk kn bersujud.. Mcm saya stiap kali lps solat amik msa 10 min bersujud..

4y ago

Tu la mslh sy bila bsjud trasa drh trun ke kepala jd pening . Klo solat sy mmg sjud xlama sbb nt pening .

Klau kt klinik tmpt sy 20 tu atas pagar lg..jgn lebih 21

4y ago

Yeke . Rsau gak . Rmi kata xleh lebih dr 20 tu .