basuh baju baby

done basuh baju baby. tinggal lebih kurang sebulan je lagi ? sape sini jenis tak suka baju baby warna striking2? haha sy suka lembut2 je tak serabut

basuh baju baby
28 Balas

Best nya...lg 1 bln tu..akk lg 3bln setengah..x beli apa2 lg tgu 7 bln br nk beli..walau pun dh ada ank ramai..yg bakal lahir ni jarak 10thn..terasa mcm br nk ada baby jer.. Cantik wrna2 lembut..bila dh bsr ckit akk suka wrna campur2..

4y ago

Oh hehehe..x perasan..terima kasih. Aamiin..semoga ank sis soleh n berjaya dunia akhirat aamiin..