Doktor syak hamil luar rahim

Doktor syak saya mengandung luar rahim kerana tak nampak kantung pda usia 4 minggu tapi saya tiada pendarahan

18 Balas

Selagi xdek darah selagi tu bkn ektopik sbb saya ade sejarah ektopik so saya tahu la . Mase tu bru 3minggu . Now pregnant kali kedue dh 3bulan dh . Doc tu bodo kowt belum apa ii tibe ckp ektopikk er .

2y ago

Ya allahhh awakk terima kasihh awak lega sangat saya baca😭😭saya pun ada tanya orang lain jawapan sama macam awak..ada yg kata sakit sampai tak boleh bangun😭terima kasihh awak..awak doakan saya yer🙏🙏🙏😭

Saya 8 weeks pon masih tak nampak kantung , doc refer tunggu lagi 2 weeks n then scan Alhamdulillah time 10 weeks tu dh nampak kantung dan janin

2y ago

Allah alhamdulilahhh doakan saya yer awak🙏🙏

Allah doc pun… 4w normal sis tak nampak kantung. 8w ke atas baru jelas kantung & heartbeat. No worries okiee

2y ago

Oke oke terima kasih awak

4 weeks dia buat surat refer hospital sbb xnampak kantung buat kena gelak je dgn dr2 gov..awk scan mana. swasta?

2y ago

salah tt sendiri juga sbb baru 4w dah pegi scan😅

persoalannya kenapa awk p hospital? takda sakit takda bleeding pun kan?

2y ago

Ohhh oke oke terima kasih awak

awal lg nak kata luar rahim..try cek klinik lain

2y ago

Terima kasihh awak❤️🥲

Ulg lagi scan utk seminggu dua lg. 4w msh baru

awl lg nak detect pun