ectopic pregnancy?

Hi semua.. saya dah 6 weeks 3 days klau ikutkan haid last.. ada keluar spotting tapi tak sakit.. da dua kali scan tp rahim kosong.. doktor syak ectopic pregnancy.. ada tak ibu² yang scan week 6 blum nampak apa²? Risau ni

3 Balas

Yup normal masih awal. In shaa Allah 8w ke atas baru nampak. Make sure minum air banyak2 and tahan jangan kencing dulu sebelum scan. Nanti senang nampak.

4y ago

Skrg ni kena admit msuk wad.. tengah puasa.. dktor kata nk masuk kamera dlm nk tgok.. risau 😔

Masi awal lg tu wk.. bg masa dulu.. sy 7week pn baru nampk kantung.. dr ckp normal.. bgi masa dia utk membesar.. jgn lupa jaga pemakanan

akk dh 7 weeks doktor pn ckp benda sama