senda suamiisteri..Baby gerak2..

Dok sembang2 dgn suami.. Baby gerak2 ?.. cakap dgn suami.. Mommy rasa geli pula bila baby da gerak kuat..? Dan suami terus cakap.. "Mommy poyo la.. Nanti bila baby da keluar, mrindu pula.. suruh masuk dalam perut balik.." ?? Mommy terus angguk dan gelak sambil cubit pipi daddy.. Terasa cepat masa blalu.. Tinggal bape minggu je lagi.. Hope dpermudahkan segala urusanny.

1 Balas

😍😍 okay la tu, dr x aktif bergerak..hehe semoga dipermudahkan urusan nnti ☺😇

5y ago

InsyaAllah.. amin..T.kasih sih.. aahh hritu masa 29w bby kurang gerak.. smpai kena warded 2 hari.. ☺😅