TED STOCKING

Doctor sarankan pakai stokin ni untuk peredaran darah dan menggelakkan darah beku. Sebab masih lama kena tahan dekat wad bersalin dan kurang bergerak. Harga agak mahal RM68. Kalau pakai stokin panjang biasa boleh ke? Saya masih menunggu hari untuk bersalin.

TED STOCKING
22 Balas

Biasa nya yg asik kena tahan wad aja doktor.. Suruh beli sebab kita baring duduk aja kat sana.. Untuk peedaran darah tu

sy masa bersalin tahun lepas , bulan 4 sy bersalin emergency czer pastu doctor bagi stokin ni free je

cari dekat shopee sis murah skit....kt luar kdng mahal..cume kena pandai tgh ori atau x

kalau sy dulu kt sg buloh, xpakai stokin ni xleh keluar wad. beli 70 lebih masa tu

biasanya hosp pun ada jual. murah skit brbanding beli luar.

saya baru beli 2 hari lepas rm80 suami beli kat farmasi..

best pakai ni kaki bengkak surut terus

Saya beli kt shopee, rm38 je..hehe

beli kt big pharmacy tadi rm54. best pakai.

Tak pernah dengar pasal stokin ni 😁