Pakaian berpantang.

Ada ke yang berpantang pakai seluar pendek? Tapi pakai stokin.. sbb panas 😅 ke pakai je seluar/kain panjang tapi tak pakai stokin?

7 Balas

Sekarang tak macam dulu. Panas zaman sekarang ni. Boleh kacau emosiii. Tapi kalau pantang dengan orang tua kena jugak ikut cara pantang orang dulu 🙃

saya berpantang guna stokin, tapi on econ. haha. anak² saya memang dari baby pun dah terdedah dgn econ. tak boleh tahan. panas lain mcm.

3mo ago

Sama mcm keluarga mertua sy. Anak2 dari baby nb tdo aircond. Bila takda aircond mudah berpeluh jga 😂.

Terima kasih semua orang baik baik. Semoga semua urusan kalian dipermudahkan, semoga setiap hajat dan doa dimakbulkan. Aminn 🤍

Mommy, pakai saja apa yang awak selesa. Saya pantang pakai singlet, kain batik. Siap bukak air cond lagi. Tak pakai stoking.

3mo ago

Kan siss. Saya ank pertama org jeling sebab pakai track suit n tak pakai stokin. Dah la panas 😂😂. Oke siss tengkiuu

ikut keselesaan momi b, klo sejuk bru pakai, klo cuaca panas tu xselesa tu😬

kalo panas xyah pakai stoking. sejuk je pakai stokin. pakai ikut selesa xyah stress2

3mo ago

Terima kasih banyak sisss. Semoga sentiasa dipermudahkan segala urusann

pakai je apa pun asalkan selesa

3mo ago

Alhamdulillah terima kasihh.