Stokin bersalin Czer

Nak Tanya pada Mummy yg prnh Czer .. stokin ape yg sesuai utk bersalin Czer pakai??ada stoking khas ke atau yg biasa tpi Jenis tinggi kena pakai?? Sblum ni bersalin normal, 2020 emergency Czer tapi Saya pakai yg hat biasa tu sbb xtahu.. terus dpt simpul mengkarung.. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

TED socks atau compression socks. Ada yang paras peha, ada yang paras betis. Ikut la mana yang berkenan. Boleh google dulu. Saya beli kat shopee je

selalu bukan nurse akan bagi jenis n brand n size dkt husband suruh beli kt farmasi luar ke nanti?

2y ago

kalini maybe czer lagi, tu nak tahu tu.. boleh standby awal