Hb low/nak tips dr mumy semua

Doc ckp hb sy low pdhl dah 11.3 dah pun takkan tu pun masih low doc ckp dia nak sy naikkan darah p 12 lebih camtu, minta tips dr mumy² mntau ada jamu ka yg boleh naik kn hb sy ni

Hb low/nak tips dr mumy semua
2 Balas

makan ubat dengan air sunquick oren tp jangan letak gula. bancuh separuh cawan je. saya amalkan mcmni alhamdulillah hb naik cantik 13++

4mo ago

makan obimin yg kk bagi je

klu tmpt sy, 11.3 ni borderline. at least 11.5 keatas. tp time nk bsalin at least hb 11 keatas utk elak tumpah darah.

4mo ago

ouhh camtu tq² sis