Minum air gula

Doc cakap semua okay takda kencing manis , tapi memang kena minum air gula juga , so hari ni minum air gula , Tapi sis terlupa semalam sebabkan lapar sangat termakan roti sekeping dalam pkul 2 , tak puasa ? so hari ni g klinik minum air gula ? , Macam mana ni huhu

1 Balas

Bgtau nurse...kalau X result tak betul nnt.

5y ago

Kena bgtau. Sy pun xde kenaxing manis ms minum 1st time, tp 2nd time tetiba ada. Kalau makan roti, maybe result akan tunjukkan Ada. Sbb tu kena bgtau.