Minum air gula

Hy semua , tolong bagi tips . 18/2/2020 ni sis da nak minum air gula tapi sis risau sbb kene puasa dri jam 10 mlm . Biasanye sis akan mudah sakit kepala + mual kalau tak sarap pagi tu . Risau kang kena ulang minum air gula tu plak.

1 Balas

Air msk still boleh minom time puasa malam tu. Cuma jgn mnom air masak lepas dah mnom air gula nt result lari.

5y ago

Boleh je. Bukn kita nk g operate puasa sungguh3. Mnom gula je pon. Kalo pg tu nk mnom time amik drh Kali kdua. Hat kali ptama tu tahan dulu.