admit ward (38w)

doakn ya mommy² bukaan dh 2cm..bru admit ward td.

9 Balas

smga d lancarkan urusan bsalin sis ya aamin . sy pn skrg dah 37w5d smga cpt turun tnda jg🥰

Moga dipermudahkan urusan bersalin awak ya. Boleh saya tahu apa tanda2 awak pergi ke hospital ya?

11mo ago

insyaAllah..balik keje arini tgok mcmna.tq sis.

moga di permudahkan. sis dah ada tanda2 nak beranak ke? Sy 38m 3hari tapi belum beranak lagi .

11mo ago

contraction brpa lama skali dah tu sis?sy ni dh 6 thun tk bsalin.lupa dah rasa dia kdg tu 😅

Semoga dipermudahkan awak utk bersalin. Saya dah 39w belum ada pape tanda lagi huhu.

semoga dipermudahkan urusan . semoga mummy & baby selamattt. aaaminnnn..

Aamiin. Semoga segalanya dipermudahkan. 🤲🏻

amin semoga dipermudahkan urusan bersalin.

Moga dipermudah urusan bersalin.

moga dipermudahkan sis