37weeks

Mucus plug dah turun, sakit contraction ada. Jalan dah buka 2cm. dah admit ward. second day dekat ward, doc takde check jalan tapi disuruh balik. cemana ya

2 Balas

Awk boleh je balik dulu..tp kena always monitor tanda2 nk bersalin. Sakit contractiin yg makin kuat..turun drh ke.. Baby dah x brpe nk aktif kee..

5y ago

Sbb setiap org lain2.. Xde progress tu yg doc suh balik. Kalau ada progress, yg tu mmg kena stay. Kalau bukaan 3cm doc suh balik, yg tu x yah le balik hihi

Buka 2 cm suruh balik ni hospital mana ni dah cukup bulan lagi