39w3d admit

39w3d admit ward sbb bloodyshow . Doakan sy semoga cepat dn selamat bersalin ya . Bukaan 3cm dah .

2 Balas

Alhamdulillah semoga dipermudahkan urusan sis...saya 39w4d pon masih blm ad tanda² lg ni baby seronok dok dlm tknk kluar lg kita yg risau ni hmmmm🥲

4mo ago

alhamdulillah sy sda slamat bersalin td pagii . bersalin normal tanpa induce dn sebagainya . semoga dpermudahkan urusan sis ya Aamiin

Hi sis. Berapa lama contraction ya sampai baby deliver? Sebab saya pun skrg kena tahan ward sbab bloodyshow, bukaan 3cm.

4mo ago

esk pagi nya sy dah bersalin sis . kontraksi start 4cm baru rasa trus tolak labourroom . dalam sejam dah keluar baby . smoga dpermudahkan urusan sis ya