5hari Dh Late Period ❤️

Doakn sye ad bby utk ta0n 2020 tggu lmaa dh.. Dh sthun 2bln..Mntk2 ad rezeki.. Nk tnya momies klaw nk cek upt dlm wktu smnggu bleh ke? Atau nk kna tggu 2 mnggu.. Sbb hti nie xsbar sgt☹️

12 Balas

Sy tarikh priod lg 3hri...tp excited sgt....gatai tngn tgok² double line...msa tu bru 3bulan kwen...nk sgt² ad bby...suami pon ok je...dia lg la sronok msa tgok upt double line...trus usap perut...selang 4hri trun drh spotting...time tu date priod plak...mmg nangis la...tp suami sy pujuk sy...trus dia p bli clearblue digital...test lg tgok pregnant 2-3...xtggu dh trus p hospital...doktor bg ubat kuatkn rahim...skrg dh nk msuk 4bln...klau berlaku pendarahan jgn tggu..trus ke hospital...

Lewat period seminggu tp jarak dah berapa minggu dari tarikh last period? Mcm sy, sy check dlm 2 mggu lps period lmbt. Tp blh je check skg, if double line check sampai double line tu clear. Then boleh la scan kt klinik utk check kandungan. Itu suggestion sy😊

Saya first time lewat period sampai seminggu. Excited sangat nak cek upt. Seminggu lewat saya cek upt negative. Saya tunggu 2 minggu lewat, Alhamdulillah saya cek balik positive..

4y ago

Haah betul.. Saya ada baca tadah air kencing yang tengah..

InshaAllah.. Semoga kita sama2 ada baby 2020.. Saya pun dah kawin 1tahun 2bulan.. Saya delay period 21hari dah.. Tapi tu lah upt -VE..

Insyaallah.. Saya smpi 3 kali chexk upt.. Betul2 nak make sure.. Better check pgi pas bgn tido... Mase tue kndgn hcg tinggi..

Boleh je sis... Sy lewat sehari trus check...naik double line..hari ke3 lewat lepas 5min naik trang berbanding lewat shari..

Ada je yang 2-3 hari sebelum tau nak period pun dah naik double line. Boleh je terus check sekarang. InsyaAllah ada rezeki.

Boleh je sis nk check. Lepas subuh sis trus check.. InsyaAllah accurate sbb hormon tu tengah high level

Sy cek sehari lewat period...da dpt 2 line...insyaallah awk pon sme ok

1st pregnant x dan lwt period dah cek. Excited punya psl. 😆😆😆