5hari Xdtg Period❤️

Doakn sye ad bby ta0n 2020..dh sthun 2 bln blom ad bby lgy.. Tringin nk mrasaaa ad ank sndri.. Slalu maen ank org jaaa☹️??tmbh2 nnty suami nk keje jaoh.. Sekurang ny ad pneman ??ad mk ayah pon mcm xpduli jer tmbh adek bredek sma jaaa bilaa sesak bru igt kitaa.. Tpi allhamdulilah dpt mk ayah mrtuaa yg baek2.. Syukur sgt2 tpi mai adek brdek ipaq ntah lhaaaa.. Dpn baek blkg mngataa.. Tpi sye still positif wlaupon org bt sye dn suami.. Sye snyum ja klaw nk ikutkn mmg nk kta jaaaa dpn mkaa☺️☺️biar org bt kitaa.., kita jgn bt org x gitu??

1 Balas

Moga dikurniakan cahaya mata utk sis satu hari nnt...abaikan org sekeliling yg mngata tu..biarkan diorang..pikir diri sendiri je..hahah..