keputihan

Nk tnyaa skit kt momies smuaaa.., klaw kputihan trlalu byk nie dikiraa mngandung ker??sbb sye lwat period dh 3 hari..nie first time kputihan jdi byk cmnie kputihan sye wrna putihh susu..sblom nie xde lah byk sgt..kputihan tu ad jaaa tpi xbyk mcm skg..tlong jgn kcam sbb sye first time jdi cmnie..,yg sudi jwab trima ksihh sgt2..

2 Balas

Kena cek upt klu bab nk tau pregnant ke x. Sbb sama je simptom nk period n pregnant ni. Klu pergi klinik pn dia akn suruh buat urine test.

Cek upt