Batuk teruk

Hai semua mummy dlm group ni,doakn Sy cpt sihat ye,Sy dh 3hari batuk x lega2,dh g klinik,dh mkn madu tp Masih sama keadaanya..Sy takut nk mkn ubt selalu sbb Sy rsa bby kurang aktif..batuk paling kerap wktu mlm,smpai terkucil..doakn Sy cpt smbuh ye semua..

1 Balas

sy batuk hmpir sebulan msa kndungn 5buln...smpai pusat pun timbul sbb trlalu kuat batuk..🥴..last2 sy mnta ubat kat doktor...mmg ada ubat khas untuk ibu mgndung...bru mkn 2hari btuk dh kurang...smga cpt smbuh sis...

2y ago

terima kasih, alhamdulillah lpas mkn antibiotics Sy dh semakin sembuh,