gigi lambat tumbuh, cakap dulu, jalan masih kedek2

??ni la sy Afeeya Jannah. Umur setahun sebulan lebih. Sy bnyak ckp. Ggi lmbt tumbuh. Skli tmbuh dua yg kluar. Bdiri dh kuat tapi nk mlgkah sy takut2. Heheh. Doakn sy jd seorg ank yg bjaya dan solehah ye auntie2 sekalian. Ibu sy sdg hmil anak kdua. Ibu abah sy nak ank lelaki. Doakn sy dan ibu sy dpt bby boy pulak ye. ❤❤

gigi lambat tumbuh, cakap dulu, jalan masih kedek2
7 Balas

alahaiii....comelnyerrr....cara senyum tu mcm memukauu kat anty jerrr..mcm terikut2 nk senyum jugak😂😂😂

4y ago

Hahah mari la senyum skli join sy aunty. Heheh😘😘

Aminnnn. Sama la. Mama pun tengah preggy anak kedua ni. Tapi nak girl Sebab nak geng dulu dengan kakak

4y ago

Heheh aamiin in sha allah. Smoga allah mudahkn urusan kita

Amin. Comelnya awk afeeya jannah 😍

4y ago

Terima kasih aunty cantik. 😊

Sejuk mata memandang 😍😍😍

4y ago

Sama2 ♥️

comelnya bby 😍😍😘

4y ago

wc sygg 😘😘

Comel nya awak ni 😍

So beautiful 🥰