Doakan Saya.

Assalammualaikum semua Mommies2. Mohon Doakn sy branak sblm due 18/7 ni. Ank prtama dlu kena induce. Sbb air ketuban kurang. Dan lbh dri due date 2hari. Sakit yg xpena sy lupakn. Skrg mgandungkn anak kedua 37week. Doakn sy ya Mommies2 semua. Sy pun turut doakn semua Mommies2 dipermudahkn segala urusan. Ibu dan anak Sihat dan selamat mlahirkn ank nnt. Yg ttc sy doakn semoga diberikan zuriat secepat yg mungkin. InshaAllah Aamin ya rabbi 🤲.

34 Balas

Aminn. Sy due 20/7. Second baby, first baby dah jadi baby syurga.. sy nak cuba vbac. Doakan sy dipermudahkan ye. Macam2 perasaan ada. Sakit kena induce (sbb air ketuban kurang jgk) masa anak pertama masih ingat lg betapa sakitnya sampai terjerit2 huhu. Moga Allah bantu kita ♥️ semua.

4y ago

Aminn ya rabbal alamin ♥️♥️

Waalaikumusalam..sy doakan smoga awk dipermudahkan bersalin..experience awk sama dgn sy,,anak first kena induce sbb air ketuban kurang..sblm due date baby dah kuar..skrg ni pun sy tgh menunggu hari..due date sy 7/7..tp belum rse sakit perut lg..doakan sy juga ye..😊

4y ago

In shaa Allah..Amin..

Semoga dipermudahkn..sy pon due 14/7..second baby jgk..frst baby czer..ank sy dh 8thun..mmg seram..doc suh vbac jgk..n akn admit ward 20/7 utk induce klu msih blm ade tnda..yg bby 1st pon induce jgk sbb due dh lpas 7hri..seram dh terasa ni😭

4y ago

InshaAllah. Semoga segala urusan sis brsalin nnt dipermudahkn oleh Allah SWT. Bykn brdoa dan minta baik2. InshaAllah Aamin ya rabbi 🤲

mcm sy la kurang air ketumban doktor suruh bersalin awl 18/6 hri tu, due sepatot nye 6/7 ni,tp alhamdulillah semua nye di permudahkan,sy doakan sis jugak semoga di permudakan urusan bersalin nnti ye..

4y ago

InshaAllah aamin ya rabbi 🤲. Terima kasih sis atas doanya. Semoga segala urusan sis juga dipermudahkn oleh Nya. InshaAllah Aamin ya rabbi 🤲

Semoga,smua ibu2 due bln 7 ni,d permudahkn sgala urusan. . Dn jga ibu2 yg lain ny. .amin ya rabB. . Sy due 16/7 Hrp sgt baby klua dlm 38 mggu ni,xsanggup tanggung rasa debaran ni. .

4y ago

InshaAllah aamin ya rabbi 🤲. Terima kasih atas doanya. Semoga sis dipermudahkn urusan brsalin nnt dan dlm segala hal. Ibu dan bby selamat dan sihat. Aamin ya rabbi 🤲.

sy pregnant ank kedua skrang...due date 3/8 tp doktor dh bg tarikh utk ceaser sbb ank ptama sy ceaser tahun lepas 11/8...doakan sy jgk ye supaya dapat bersalin normal

4y ago

InshaAllah aamin ya rabbi 🤲. Semoga sis juga brsalin normal nnt dan dpermudahkn segala urusan. Aamin ya rabbi 🤲

Semoga dipermudahkan urusan sis. Saya 16/7 mudah mudahan awal sikit bersalin, hope dptlaa macam yg sulung jugak delivery masa 38minggu. Aamiin

4y ago

Aamiin aamiin aamiin

Sye 22/7..skunkk ni buat ape smua Takk kenaa..nk baring nk dduk dh mula rasa Takk slesa..harap Kita smua dipermudahkan segala urusann..aamiin

4y ago

Sama laa kita sis. Slalu sakit kat bhagian ari2. Kdg2 Mnucuk2 bhagian bawah tu. Semoga urusan kita dprmudahkn Allah SWT sis. InshaAllah Aamin ya rabbi 🤲.

Sy sekarang 32 w.. 37 w kena serah diri utk induce, sma mcm kndungan ptma puan sbb air ketuban kurang.. Sakit sgt ke induce ye puan?

4y ago

Bgi pgalaman sy. Mmg lbh sakit dri natural contraction. Sbb drg masukn ubat paksa bby kuar. Maaf jika mnakutkn puan. Tapi masa tu ank prtama sy teda pgalaman. Puan jgn risau yer. InshaAllah semua baik2 sja. Puan kena bykn bdoa. Bjln spaya bukaan cepat. Fikiran kena positive. Sy bleh lalui nyaa InshaAllah puan pun bleh lalui nya juga mgkn lbh baik dri sy. InshaAllah semoga urusan kita dprmudahkn Allah SWT. Aamin ya rabbi 🤲

Insyaa Allah moga dipermudahkan n cepat2 beranak.... Semoga selamat semuanya.... Rajin2 sembang ngn baby.... Suh dia kluar cepat...

4y ago

Aamiin ya mujib. 🤲