Scan again

Doakan ye dua minggu lagi scan balik dah nampak janin baby 🤲🏻 Now 7week5days

4 Balas

Saya scan time 7w haritu nampak kantung kecik je, bila scan lagi sekali time 11w alhamdulillah dah nampak baby lengkap. now dah 13w lebih. Inshaallah ada je baby tu cuma lambat sikit tunjuk. No worries kay!

sy scan baby masa 9 w. bila scan dkt kkia, dox x nmpak lg. suruh dtg lg 2 mgu. dkt swasta doc scan boleh detect. ikut pmeriksaan ultrasound, gestational age br 8 w 4 d.

amin ya rabb..doakan saya juga.haritu scan 6w6d hanya nampak kantung.risau.

amin