Scan baby during my 6weeks and now im 10weeks. Do i need to scan again?

Hi, after had the first scan during 6weeks and now im already 10weeks. Do i need to scan again?

4 Balas

sy scan 8w utk sahkn pregnant...g KKia tnjuk scan tu, Dr dh xscan smpai sy 28w...klu nk scan pun dkt klinik swasta ja msa detail scan 26w...lpstu msa 36w pulak scan kt KKia utk cek bby...Dr kt KKia xkn scan klu xde msalh...just cek jntung baby guna doppler ja

scan lagi la sis sebab 10w dah nak buka buku dah tu and sekali la tgok bby dgn heartbeat sekali

first scan also 6w with bby. 2nd time on 9w. coming soon on 11w. hehehe..

Bukk buku nnti die scan lagi..