First Baby

Doakan urusan saya dipermudahkan ya. Baby first setelah hampir 3 tahun menanti. Baru 6 weeks. Harap selamat sehingga saya melahirkan ??

25 Balas

alhamdulilah, sy bru 5minggu++ ttc 8 taun ..moga baby kita sehat² membesar dgn baik..aminn...

Aamiin.. Jaga diri dgn kandungan elok2. Semoga dipermudahkan segala urusan sis. ❤❤

4y ago

Terima kasih sis 🥰🥰 Aamiin In shaa Allah 💓

Amin mudah2an membesar dgn sihat.. DOA Kan sy juga ea... 😊

4y ago

Amin tqsm ea...

Amin... Semoga dipermudahkan.. Jgn byk buat keje berat k.. Rehat je

4y ago

Terima kasih sis 🥰🥰

Eee samalah🙋🏻dah pergi scan ke? Saya tak scan lagi

4y ago

Hihihi. Yeay genggg. Dah pergi, tapi belum nampak kantung lagi. Doktor mintak datang lagi 2w. Nanti 8w try la pegi scan jugakk tauu hehehe

Waaa..kita sama la.. bby first 6weeks..dh bt buku ke

Aamiin.. InsyaAllah Allah permudahkan segalanya

amin...sye pon 3taun tunggu ....ni dh 9week....

Thniah sis .. jga diri taw .. sy baru 5 week

Wah tahniah... sy pn 6w + jugak... dah scan ke blm?

4y ago

Terima kasih. Tahniah juga! 😍 Dah scan, tapi belum nampak kantung lagi. Doktor suruh datang lagi 2w. Tak sabar sebenarnya. Hihihi awak dah scan?