Selamat melahirkan baby girl

Alhamdulillah selamat bersalin 2/8/23 (38w 2d). Edd 14/8/23. Sy doakan anda yang menanti hari tu dipermudahkan urusan bersalin, diangkat segala kesakitan semasa bersalin. Aamiin

21 Balas

Alhamdulillah amin yarabbal alamin🤲🏻 due 23/8 Semoga dipermudahkan urusan semua mummy yang menunggu hari nak bersalin🤲🏻 & dapat bersalin mudah sebelum due amin yarabb🤲🏻

Alhamdulillah, tahniah sis. Saya EDD 18/8, masih tiada tanda lagi. Next week masih berkerja minggu terakhir sebelum balik kampung. Semoga kita semua dipermudahkan urusan ✨

9mo ago

Sama awak. Due kita.. tp blm ada tanda 😆

alhamdulillah tahniah. Sy 16/8 still tak ada tanda apa lagi. pun masih bekerja sampai la kena tahan di wad nanti. smga dipermudahkan urusan semua 🤲

Wah bestnya, Alhamdulillah tahniah selamat berpantang. Saya EDD 21/8, baru sakit sikit sikit harapnya tak lama lagi keluar tanda 😁

Sy due 8/8..tpi baby nk kuar awl lgi. bersalin 16/7 lgi 36w5d. Semoga ibu² yg bakal bersalin bln 8 ni dipermudahkan urusan semua

same la kite selamat lahirkan bby boy 2/8/23(38week) Edd 16/8/22,,sye pon doakn ibu2 semua selamat melahirkan nanti

Alhamdulillah.. Tahniah sis & selamat berpantang.. sy due 7/8 ni (39w5d) tp blm ada tanda2 nak bsalin lg..

Alhamdulillah.. Tahniah selamat berpantang sis, sya due 15/8 belum ada tanda nak besalin lagi..

9mo ago

Aamiinnn

alhamdulillah slmat pantang sis sy due 13/8 msih blum ada tanda lg smoga smua nya dpermudahkan

sama la..sy dh 38weesk tpi xda sara pa² lg..Edd sy 16/8 doakan kt sy sis semoga dipermudahkan