Due date 22/11/22

Ada 4 hari lagi nak due date mintak tolong ibu2 semua doakan saya bersalin sebelum due. Belum ada tanda2 nak bersalin tapi baby ada mengeras. Harap tak overdue 😂 nervous tapi tak sabar tunggu my first baby 🥺 anyway ada tips@info tak untuk saya sebelum melahirkan #firstmom harap semuanya di permudah kan.. Saya doakan semoga ibu2 yg menanti hari untuk bersalin dipermudahkan urusan dan selamat melahirkan ❤️ #firstbaby Doakan saya dan baby ❤️

1 Balas

Ni ad doa utk awk..Semoga segala urusan awk dh ank awk dipermudahkan.. 🤲💕