Baby Oktober

Due date 11/10 tapi sekarang takda tanda apa apa pun lagi nak beranak. doakan baby saya keluar sebelum due. saya first mom excited lebih sikit 🥹 update- alhamdulillah alhamdulillah saya dah selamat melahirkan semalam 3/10. saya doakan semua mommies dipermudahkan segala urusan❤️

13 Balas

saya due date 25/10 .. tapi perut mengeras malam ii .. macam ada benda nak terkeluar . tapi tanda apa pun takde . kalau baring .. nak bangun berjalan tu .. sakit dekat pelvis tu yaAllah ..

sy due 4.10, harini dh pergi hosp sbb turun lendir dgn darah, pergi hosp dh ada bukaan 2cm dgn contraction kerap tp boleh tahan lg, kerapkan buat squat tu insyaAllah ada pembukaan.

4d ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin mommies 🤍 doakan saya juga ya

Saya 12/10 tanda2 besalin takde lagi cuma itulah kerap megeras 😆 anak dah nak masuk 3 pun excited 😭 pastu pending sakit contaction macam mana 🤣

5d ago

Kannnnn walaupun ada pengalaman tetap jem bila ngadung lagi 😂

Hi mummy , saya due 14/10 Alhamdulillah dah bersalin 22/9 haritu 37w tepat👐🏻 saya doakan awak dipermudahkan urusan bersalin nanti🤍

4d ago

1st baby mummy

Saya pun 11 Oktober due date, baby mengeras2 saya pun first mom & excited dah ni. Tadi scan baby 2.9kg, awak berapa kg baby skrg?

5d ago

wah due date kita sama ya. last saya scan time 36w baby 2.6kg. baby saya pun kerap mengeras tapi takda turun tanda lagi. semoga kita dipermudahkan urusan ❤️

Sy due 10/10..xda tnda lg..mghitung hari..excited jgak wpun ni ank ke4.. tp jrak 8 thun Bru Allah bg merasa pegnen..

4d ago

hari ni cekup 3.3kg huhu

sama juga momies date kita 19/10 tapi belum ada tanda lagi 🥺 kita sudah excited nak jumpa baby.. firt mom juga..

Saya 5/10 . Sama mcm awak tak ada tanda dan first mom juga. Doakan kami dipermudahkan

4d ago

semoga kita dipermudahkan urusan 🩵

Sy due 14/10. Alhamdulillah dah bersalin 29/9☺️

4d ago

alhamdulillah selamat berpantang mommies ❤️

sya due 12/10ni....pgii tadi keluar lendir putih