Bleeding 4W 5D

Doakan sy semoga rahim kuat. Buat scan td after bleeding pg td. Just darah cair. Risau sangt terus p klinik. Doc xnmpak sngat kantung sbb awal lagi. Dpt ubat kuatkan rahim. Sy still risau kalau pregnant luar rahim. Semoga baik² sahaja.

1 Balas

masa 4 week saya ada prgi klinik . dr cakap macam luar rahim sbb tepi sgt , tp rahim dah mengembang , n sy ad jgk bleeding spotting darah coklat 1 week . skrg dah tkde . skrg 5 week harap2 semuanya baik2 🥺