Keguguran lagi

Doakan sy kuat..kali ketiga miscarriage, teringin nak pegang cium ank sndri, doc bg tempoh 2mggu gugur sndri atau cuci..hancur hati ini😭😭

2 Balas

Sabar ye sis..Bnykkn doa n usaha selagi mampu..Jgn risau Kaum wanita selagi ad rahim, kita masih boleh mengandung..Sis n suami jgn putus asa usaha..Sy doakn semoga sis diberi peluang rezeki utk dpt baby ye😊..Aamiin

bnyk kn bersabar sis ,,setiap apa yg berlaku ada hikmah disebaliknya ,,,saya pun pernah keguguran 2kali ,, doa yg baik-baik sejak jgn mudah putus ada " ALLAH maha pengasih lagi maha penyayang 🥰