Baby tak nak kluar

Doakan spya baby cepat keluar, due 20hb😩 sy tak nak overdue sbb dah prnh merasa ank prtma 😖

Baby tak nak kluar
14 Balas

smga di permudakn sis..sya pernah lalui jga tp di sebabkn instinct sya bby slow gerakan serah diri pada 40 mgu 1hr.. induce & bersalin hari yg sama slps induce..

Due kita sama. Takda apa-apa tanda lagi ni. InshaaAllah Allah akan permudahkan urusan bersalin kita.

Amiin 🤲🏻 Doakan saya juga supaya selamat melahirkan anak sulung nanti.. edd 26/10 ni

Samalah saya,27 serah diri klo 28 tu x bedalin jg,gdm on diet🥶🥶

sabar ya mommy. min dulu baby keluar genap 40 minggu 😭🥰

mg dpmudahkan segalanya..Allahuma aamiin #tapxbisou

Semoga dipermudahkan segala urusan... God bless you

sya 23 nie😖..semoga kita sma2 di permudahkan

Saya 19/10 ni tapi tkde tanda2 pn lagi 🥺

semoga dipermudahkan..