Kurang darah

doakan smoga sya ngan anak selamat ? sebab saya mengalami anemia and thalesemia . risau sangat if effect kesihatan baby ?

11 Balas

Sy pembawa telesimia. Dari sekolah darah kurang,doc pernah bgtau klu HB atas 8 kira ok buat telesimia. Sy HB paling tinggi pun pernah naik 10.4 je. Alhamdulillah scan apa semua baby sihat2. Semoga sis & baby pun sihat ² je hingga bersalin ye. Jaga diri. ☺

5y ago

Kalau bawah 8 kena masuk darah. Sy Alhamdulillah tak pernah 8 ke bawah lagi. Risau jugak klu 8 ke bawah ni. 😅

Sy pun ada pnyakit thalasimea alpha , kandungan skrg 11w , In sya Allah semoga semua urusan kita berjln dgn lncar , aminnnn 🙂

5y ago

samalah . smoga Kita Dan anak selamat . aminn

Insha Allah.. Moga sis & anak sihat sampai bersalin nanti.. Bykkan berehat & jaga pemakanan ok. Take care

5y ago

terima kasih sis . aminn . insyaAllah . awak jugak

Semoga urusan sis dan anak di permudahkan Allah swt.

Sis pesakit talasemia atau sekadar pembawa talasemia?

5y ago

Saya pun pembawa. Tp alhamdulillah hb x pernah jatuh dr 10. Selalu 11 ke atas jer.

Awk dah berpa week? Bersalin bpa week

5y ago

dah 22 w 3 d . lahir 6/2/2020

Semoga dipermudahkn segala urusan.Aamiin

semoga dipermudahkan urusan..

Semoga dipermudahkan sis

Harap2 xde pape