kantung

doakan sis kuat...mggu lepas scan 4.25cm 9w6d..ari nie scan lagi sbb perut tibe2 sakit..scan pulak 3.96cm 8w0d ???tapi xda bleeding..perut sakit on off...temujanji d kk 2hb nanti..dh la pjj dgn suami..huhuhu

kantung
2 Balas

Macam sy la sis. Haritu scan 4w6d pstu scan mggu ni 4w3d pula doc cakap kmungkinan ggur dalam masa 2week. Lpstu tak puas hati pegi klinik assalam scan 5w2d tak thu la mne satu yang betul. Tp perlu ke eh doc cakap mcm tu lg sy rasa down ?

4y ago

takda rezeki sis..kandungan tak menjadi...hujuhu

semoga dipermudahkan segala urusan sis..

4y ago

takda rezeki ms tu..kandungan dh tak menjadi..