Cramp sakit perut

Hai . Saya nak tanya . Normal ke rasa sakit perut dgn cramp perut ? Saya baru 5minggu . Tp bukan kat ari ari . Mohon info . Blom scan lg sbb masih baru . Takde bleeding .

8 Balas

Saya 4weeks 3d, pun ade rasa tak selesa kat bahagian perut. Bukan senggugut. Just rasa tak selesa. Bukan cramp period. Sekejap ok sekejap tak selesa. Aduh. Pastu celah kelangkang macam nak basah je. Normal ke? Camni punya symptoms sampai bila baru tak de? #firstbaby

5mo ago

Congrats sis!

saya pun 5 weeks kadang rasa mencucuk cucuk dekat perut tapi belum ada spotting lagi setakat ni prefer klinik 8/9 weeks insyallah nampak janin + heartbeat baby , semoga semuanya baik baik saja 🥰

6mo ago

amiin amiin insyallah 🥰

syaa hari tu..cramp sgt perut.. tak lama kemudian ada darah spotting,2 minggu kemudian pregnant alhamdulillah.. kdg2 sakit pregnant ni..hmpir sma dgn dtg bulan.

5mo ago

Betul . Alhamdullillah saya takde spotting . Tahniah sis . Semoga dipermudahkan urusan sis 🥰🥰

saya 6w dah nampak jantung baby..pegi klinik sebab bleeding banyak sngt.doc bgi ubat kuat rahim

Same laa..normal ke ek? Bile bersin, perut sy mcm kne tarik2...belah kanan...sy pon 5w jugak...

6mo ago

Tu laaa . Tp ada terbaca normal selagi takde bleeding .

sama haritu pn mcm tu, siap pakej cirit birit....normal awk...sbb lpastu dh ok,

5mo ago

Alhamdullillah kalau normal . Nk scan tp masih awal . Terima kasihh 🥰

sakit kan...lagi2 kalo terbatuk@terbersin kuat ..menangis rse

5mo ago

Haa yg ni same ngn sy..awk pon rase cmtu ye..

Bloated rasanya tuu. Jangan lewat2 makan.

6mo ago

Baikk . Terima kasih