Bleeding on off

Nak tanya pengalaman ibu2 yang pnh bleeding..sy start bleeding ms kandungn 14 mnggu shingga skrg dh 16 mnggu tp on off..kerap rasa sakit bwh perut..jln pn kn slow dan kdg2 kn ampu perut tu sbb sakit sngat..ape yg ibu2 buat yer bile keadaan mcm ni..scan baby alhamdulillah ok..doc pn just ckp jgn byk brgerak jer lah..

2 Balas

sya start bleeding dri 7week smpaii skarg on of bru 9week.. doc bg ubat kuat rahim.. jumpa doc dah 3kali appointment doc cakp bby OK.. makin mbsar..

Bykkan berehat je sis.. Baring..