scan

Assalamualaikum maaf nak tanye....sy last scan masa 9 weeks masa temujanji first kat kg suami..skg dh 14weeks dan sudah berpindah ke kg halaman sy sbb suami dpt keje outstation...dlm masa 5 minggu ni saya xdpt lagi tarikh temujanji seterusnya di kk kg saya...teringin rasa nye nak tgok keadaan anak dlm perut..so boleh ke kalau sy nk g scan baby klinik swasta...sbb dgr org cakap xboleh scan selalu..risau jugak kang buatnya kk call bg tarikh checkup pulak utk scan di kk..terima kasih

2 Balas

Sebenarnya xda effect pon nak scan selalu kalau mampu. Sy masa preggy ank 1st dulu sebulan kdg2 2x scan. Sbb checkup dgn klinik pakar dgn klinik kk lain2 scan. Bila kita tanya doc, doc kata xda masalah

inform dkt kk yg puan nak scan ke klinik swasta .. jdi senang diorg aturkan lagi tarikh tu nanti